به گزارش خبرنگار بسیج از نایین ، ابراهیم عادل زاده نایینی گفت : کاهش خسارتهای جانی و مالی ناشی از زلزله به وسیله ارتقای فرهنگ ایمنی ومقاوم سازی،ایجاد و ارتقای مهارتهای فردی و جمعی دانش آموزان و واکنش صحیح و سریع در برابر زلزله ازجمله اهداف برگزاری این مانور است.
وی با اشاره به طرح دادرس افزود: در هرمدرسه تعدادی از دانش آموزان تحت عنوان دادرس آموزش داده می شوند تا به هنگام روبرو شدن با زلزله بتوانند به دانش آموزان کمک کرده و همچنین تلفات جانی و خسارات کاهش یابد.
دانش آموزان در این مانور آموزشهای امداد و نجات خود را به صورت عملی به نمایش گذاشتند و همراه با نیروهای هلال احمر، آتش نشانی و اورژانس به کمک دانش آموزان آسیب دیده شتافتند.
اطفای حریق،تخلیه اضطراری، انتقال مصدومان حادثه به مکان امن، برپایی چادر و اسکان موقت ازجمله اقدام هایی بود که درمانور زلزله مدارس شهرهای نایین ، بافران ، محمدیه ، روستای مزرعه امام اجرا شد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |